3D Flip letiltás Vista alatt

A 3D-s flip szolgáltatás elég szép, de annál haszontalanabb. Sokkal lassabb mint az Alt+Tab , és sokkal rosszabb is annál. Azt javaslom neked, hogy inkább használj valami klónt ami ennek megfelel. Ilyen a Switcher és a MyExpose. Vagy pedig teljesen ki is iktathatod ezt a funkciót egy egyszerű registry módosítással.

Amúgy így néz ki a 3D-s csoda amiről eddig írtam

Flip 3D
Flip 3D

3D-s Flip letiltása
Töltsd le a zip fájlt a gépedre EnableDisableFlip3D.zip és utána dupla katt a disableFlip3d.reg fájlra. Ezzel az új információk kicserélődnek a registryben.
Ezek után admin módban a következőket kell tenned.Futtasd ezt a két parancsot,ami majd újraindítja a desktop window manager szolgáltatást.

net stop uxsms
net start uxsms


A 3D-s ablakváltás újbóli engedélyezése
Ismét le kell tölteni a zip fájlt innen: EnableDisableFlip3D.zip és dupla klikk a EnableFlip3D.reg fájlra. Majd kövesd az utasításokat az újraindulásig. A registry-ről minden esetben érdemes biztonsági mentést végezni, az ilyen és hasonló beavatkozások előtt!
Forrás: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/disable-flip3d-in-windows-vista/
Megjegyzés: Ez az első fordításom itt, de remélem még lesz több is. Mivel nem használok semmilyen MS terméket, így a kérdések megválaszolásában nem fogok tudni segíteni. Csak a cikkek fordítását végzem, mint a blogomon. Remélem azért így is segítség lesz egyeseknek.
Ragazzo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .