5 szuper betűtípus átalakító, amely ráadásul ingyenes is

betűtípus átalakító

A betűtípus átalakító programok jó szolgálatot tehetnek a számodra, ha a saját weboldaladat szeretnéd esztétikailag feldobni, esetleg egy minden ízében igényes grafikai terv megvalósítása a célod.

Vezéreljen tulajdonképpen bármi: a betűtípus átalakító online tárházával valóra válthatod az ideális dizájnról szőtt álmaidat. Jelen írásunkban mutatunk néhány ingyenes platformot, amelyek változatos lehetőségeket kínálnak a terveid megvalósításához.

Hogyan lehet a weboldal vizuálisan vonzó?

Természetesen az, ha van egy ütős ötleted – legyen szó értékesíteni kívánt termékről vagy szolgálatatásról-, már önmagában hatalmas előnyt jelent a versenytársaiddal szemben.

 

De mindannyian tudjuk, milyenek is vagyunk mi, emberek: szívesebben maradunk azon az oldalon, ami látványában is vonzó – ha személyesen a szépérzékünk van „megszólítva”, az időnket és a szívünket -sőt, a pénzünket is-, szívesebben hagyjuk ott a szimpatikusnak vélt weboldalon.

betűtípus átalakítás

Az eredeti megjelenés, különleges külső jegyek, a sablontól és a „tucattól” távol álló dizájn tehát mindenképpen fontos alappillére a weboldal megítélésének.

Plusz amellett a tény mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a személyre szabható betűtípusokkal könnyebben a felszínre juttathatod az egyéni ízlés-világod, ami sokkal őszintébbé teszi magát az oldalt, grafikai tervet, marketing anyagot is.

Az első bökkenő

A gond csupán ott kezdődik, hogy egyes böngészők nem támogatnak bizonyos formátumokat. Persze ez nem áthidalhatatlan akadály.

Ha rábukkantál álmaid betűtípusára, viszont a böngésző sajátosságai miatt ez a betűtípus nem érhető el a számodra, használd a betűtípus átalakító programok valamelyikét, és konvertáld át az adott fontot (betűtípust) olyan formátummá, amelyet már meg tudsz jeleníteni az adott oldalon.

Azok a programok, amelyeket most a figyelmedbe ajánlunk, ingyenesek, s ami a legjobb, regisztrációhoz sincs kötve a használatuk.  

Egyszerű és nagyszerű: Online Font Converter

Az Online Font Converter (https://onlinefontconverter.com/) betűtípus átalakító rendkívül felhasználóbarát program, mindennemű tapasztalat hiányában is beváltja a hozzá fűzött reményeket. A használata ingyenes és regisztrációmentes.

A rendelkezésre álló formátumtípusok színes spektrumot járnak be, csak, hogy néhányat említsünk a sok közül: .ufo, .svg, .suit, .eot, .ttc stb. Az online programmal néhány kattintással, villámgyorsan átalakíthatod a kiválasztott fontot a kívánt betűtípushoz igazítva.

Felhasználóbarát alkalmazhatóság terén a Free Font Converter sem marad alul

A Free Font Converter (http://www.freefontconverter.com/), hasonlóan az imént említett betűtípus átalakítóhoz, szintén rendkívül egyszerű használatot biztosít a számodra. Az ingyenes program a gyors és hatékony konvertálás jegyében nem igény regisztrációt vagy telepítést.

betűtípus átalakító online

Az online szolgálatatás használata nem függ az operációs rendszered típusától sem: Windows, Linux és Mac rendszereken is tökéletesen működik. A konvertálható fontok a Free Font Converter esetében színes spektrumon mozognak: többek között .ttf,. oft, .ps, vagy a kevésbé ismert betűtípusok, úgymint .suit vagy a .dfont. is elérhetők a programon keresztül.

Everything Fonts – hangzatos név volna csupán?

Az Everything Fonts (https://everythingfonts.com/) , azaz „minden betűtípus” névre keresztelt program valóban ígéretes a maga a nemében: elképesztően sokoldalú konvertálható betűtípust bocsát a felhasználó rendelkezésére.

A programot nem kell telepíteni, nem kell az oldalon regiszrálni sem, a kívánt konvertálást pedig pillanatok alatt, tulajdonképpen néhány kattintással kivitelezheted.

A szóban forgó online betűtípus átalakító vonzó tulajdonságai közé tartozik, hogy a konvertálás mellett más hasznos kiegészítő szolgáltatást is kínál, például költségmentes betűkészlet kezelőt, betűtípus generátort vagy betűtípus könyvtárat.

A Font Converter is nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében

A Font Converter (https://www.fontconverter.org/) magabiztos használata már a programmal való megismerkedés első néhány percétől előre borítékolható. Az ingyenes program nem kötelez minket regisztrációra, online használható, tehát nem kell telepíteni sem a számítógépünkön.

Az ismert és ritkaságszámba menő betűtípusok átalakítását is minden további nélkül támogatja. Felhasználóbarát a javából: nincs más dolgunk, csupán felölteni az átalakítani kívánt fájlt vagy URL-t, kiválasztani a kívánt betűtípust, majd a „Start” gombra kattintva néhány másodpercig türelemmel várakozni az eredményre. Ugye, milyen egyszerű?

A Convert Font Files-szal nem vagyunk korlátok közé szorítva

Bármiből bármit – akár ez is lehetne a roppant népszerű betűtípus átalakító program mottója (https://www.files-conversion.com/font-converter.php). Pofonegyszerű, ingyenes használat, színes skálát felölelő szolgáltatás, egyszerűség, praktikus alkalmazhatóság és gyorsaság.

Bizony, e kétségtelenül vonzó tulajdonságok a Convert Font Files sajátjai.  Amennyiben kiválasztottuk az átalakítani kívánt fájlt, nincs is más dolgunk, csak a kívánt kimeneti formátumra, majd a „Convert” gombra kattintani, és máris készen vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .