A legjobb akkus wifi kamerák

A legtöbb wifi kamera egyetlen hátránya, hogy kábeles, ami nagymértékben korlátozza azt, hogy hova helyezhetjük el őket. Van azonban a piacon már néhány vezeték nélküli akkus wifi kamera is, melyek sokkal több lehetőséget biztosítanak nekünk, ha nem akarjuk olyan közel tenni azokat a számítógéphez.
Az akkus wifi kamerák abban az esetben is praktikusak, ha biztonsági kameraként akarjuk őket üzemeltetni, ugyanis a kábelezés igazi rémálom az ilyen esetekben, és villanyszerelő munkáját szokta igényelni. Nem kell videó kábel, nem kell tápkábel, évente párszor feltöltöd, cserébe viszont folyton üzemel és könnyen hozzáférhető! A modern akkus wifi kamera előnyei ezek.

Arlo Ultra ($399)
Ha a pénz nem számít, és a legjobb akkus wifi kamera kell, ami jelenleg kapható, akkor az Arlo Ultra-nál érdemes kezdeni. Ez a kamera 4K HDR-ben is tud felvételeket készíteni, ami egy akksis kamerához képest igen jónak számít. Az éjjeli módja is színes, ami könnyebbé teszi a tárgyak felismerését a képen (a fekete-fehér képpel ellentétben). Mindemellett 180 fokban lát és kültérre is tökéletes, ugyanis mindenféle időjárásnak ellenáll. Az Alro Ultra egy központi Altro egységgel használható csak, azonban ez több kamerát is képes kezelni, így komplett biztonsági rendszereket is kialakíthatunk néhány extra egységgel.

Ring Stick Up Cam ($179)
A Ring cég nem csak videó alapú csengőket gyárt, hanem minőségi wifi kamerákat is. habár nem tudja a 4k-t, kielégítő minőségi 1080p-s videókat tud készíteni és praktikusan elhelyezhető a ház bármely pontján. Rendelkezik éjjellátóval és mozgásérzékelővel is, és jóval olcsóbb, mint az Arlo terméke. Akinek tehát számít az ár, viszont fontos a minőség, annak a Stick Up Cam jó választás lehet.

A büdzsé opció: Arlo Wire-Free ($249 kettő az egyben)
Míg az Ultra a felső kategóriás termék az Arlo arzenáljában, addig a Wire-Free kettő-az-egyben kamera csomag a költséghatékonyabb választás. Sajnos a büdzsé kategória azt is jelenti, hogy ezek a kamerák már csak 720p-ben rögzítenek, ami még elmegy, de nem számít igazán részletesnek. A bennük található CR123A akksik sem a legjobbak, viszont az olcsó ár ellenéra a kamerában van éjjellátó mód és mozgásérzékelő, valamint ugyanolyan könnyen felszerelhető bárhova a ház körül, és egy egység ára mindössze 125$. Kezdő választásnak és a technológiával való ismerkedésnek nem rossz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .