A legjobb PC gaming headset-ek több árkategóriában is

Ha nagy multiplayer fan-ok vagyunk, és fontos, hogy tudjunk például CS:GO-ban vagy Fortnite-ban kommunikálni csapattársainkkal, akkor szükségünk lesz egy jó headset-re, mely nem csak, hogy tisztán hallhatóvá teszi számunkra a játékot és társainkat, hanem másokat sem zavar miközben játszunk.
Az alább bemutatott headset-ek mind USB-sek (egy kivételével) a legjobb surround hangélmény érdekében, továbbá rendelkeznek beépített mikrofonnal is, hiszen gamer manapság enélkül nem létezhet.

A legjobb általános gaming headset: HyperX Cloud Revolver ($150)
A Kingston által futtatott HyperX leányvállalat rengeteg érdekes gamer terméket dobott piacra az elmúlt években, ezzel a darabbal viszont nagy sikert arattak, mivel egy sokoldalú és megfizethető headset-et biztosítottak a gamerek számára beépített hangerőopciókkal a játék és társaink hangerejének gyors szintezéséhez. A kiváló hangminőséget produkáló headset a basszusokat is jól sugározza, és megközelíti a high-end fülhallgatók teljesítményét e téren. Bekapcsolható továbbá a ’virtual surround support’ 1 gombnyomással, mely élethűbbé tesz minden akciót!

A legjobb igazán ’büdzsé’ headset: Logitech G430 ($39)
A Cloud Revolver nem a legdrágább headset a piacon, de nem is a legolcsóbb. Ha kifejezetten azt a legolcsóbbat keressük, mely még jól használható, akkor egyértelműen a G430 lesz a jó választás. A kihúzható mikrofon jól végzi a dolgát, habár nem biztosít elképesztő beszédhangminőséget társaink számára. Érdekes módon ez a headset is rendelkezik Virtual surround support-al, mely egyáltalán nem gyakori ebben az árkategóriában. Kellemes hangja van, kényelmesen viselhető a cserélhető habszivacsnak köszönhetően, a kábel pedig extra hosszú, messzire is elér.

A Wireless opció: SteelSeries Arctis Pro Wireless ($330)
A végére hagytuk a legdrágább lehetőséget és egyben a wireless opciót is, mivel az ilyen technológiát jól meg kell fizetni, ha nem akarjuk, hogy használhatatlan legyen. A Steelseries által gyártott Arctis Pro az egyik legjobb gaming headset a piacon a Cloud Revolver-el egyetemben. Támogatja a jack-es összeköttetést is, viszont az igazi krém a 2.4GHz RF frekvencián üzemelő vezeték nélküli adón van, hiszen ez teszi kábelmentessé játékmenetünket. A headset maga akkumulátorral üzemel, míg a vevő egy speciális adapterrel hálózati áramról működik és található rajta egy nagy potméter, mellyel a hangerőt állíthatjuk a headset-nél. 10Hz-40Khz átviteli tartománnyal és gyönyörű hangzással kezes jószágnak számít az Arctis Pro, azonban az árát sajnos meg kell fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .