A Microsoft Windows 8 megjelenéséhez kapcsolódó pályázati felhívás!

A most induló „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” filmes pályázatra filmes, animációs és zenei művekkel lehet pályázni. Minden a Microsoft Windows 8 megjelenéséhez kapcsolódva került meghirdetésre. A pályázat témája: mi történne, ha a számítógéped önálló életre kelhet? Amatőr és profi jelentkezőket is várnak a pályázatra és természetesen csak a képzelet szabhat határt, amikor a művekről beszélünk. A Microsoft Windows 8 rengeteg újdonságot fog tartogatni, amely még élvezhetőbbé teszi majd a számítógépes világot.
 
Ennek népszerűsítésére szolgál ez a pályázati felhívás is, amelynek fődíja nem kevesebb, mint 1 millió Forint! A készülő alkotásokban egyéb követelmények mellett egyetlen tartalmi kötöttségnek kell megfelelni: szerepeltetni kell a pályázat kiírója által megadott 5 kulcsszót a művekben. A téma boncolgatása informatikai és művészi megközelítésre egyaránt lehetőséget ad, így mindenki megtalálja a számára legérdekesebb megoldásokat. Az alkotások beadási határideje 2013. január 6. A Windows 8 eszközrendszer őszi bevezetésével a Microsoft vadonatúj látványvilágot és korszakalkotó technikai megoldásokat hozott az ICT világába. Minden információ, ami fontos lehet a Windows 8-al kapcsolatban!
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .