A tökéletes melltartó méret kiválasztása

A hölgyek gyakran elkövetik azt a hibát vásárláskor, hogy nem veszik észre, az oldalon van útmutató a helyes melltartó méret kiválasztásához. Annak áttanulmányozásával rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt tudnak megspórolni maguknak. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor az újonnan megvásárolt fehérneműről utólag derül ki, hogy túl nagy vagy túl kicsi. Ez főként akkor fordul elő, amikor nem a fizikai értelemben is létező boltokban történik a vásárlás, hanem egy webáruházban, ahol nincs lehetőség arra, hogy a hölgyek felpróbálják a kiválasztásra kerülő melltartókat.
Ilyenkor csak a melltartó méret táblázat nyújthat segítséget a helyes döntés meghozásában. A probléma gyakran abból adódik, hogy a nők ragaszkodnak a saját melltartó méretükhöz, és nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy a különböző márkájú termékek esetében változhat a méretezés.
Könnyen előfordulhat, hogy az a hölgy, aki hosszú évek óta 85 B-s melltartót hord, a melltartó méret kalkulátor láttán megdöbbenve látja, hogy a mell alatti terület, illetve a mellbőség alapján a 90 D-s melltartót kell megvásárolnia. Ez nagyon is lehetséges, hiszen ahány fehérnemű van, annyiféle méretezés létezik, éppen ezért nem szabad ragaszkodni a fejbe berögzült adatokhoz. Azok, akik biztosra akarnak menni, alaposan szemügyre veszik a melltartó méret kalkulátort, és a szükséges testméretek pontos meghatározását követően döntenek arról, hogy melyik termékre adják le a rendelésüket.
Higiéniai okokból kifolyólag a fehérneműket nem tudják kicserélni a forgalmazók, ami még nagyobb terhet ró a vásárlókra, hiszen, ha otthon a felpróbálást követően derül ki a rossz méretválasztás, akkor nincs lehetőség a visszárura. Az is előfordulhat, hogy a méretek alapján úgy tűnik, hogy az illető két méret között van, ami szintén nagy dilemmát tud okozni.
Ilyenkor érdemes a nagyobb melltartó méretet választani, hiszen még mindig kényelmesebb, ha 1-2 cm-rel nagyobb, mintha kisebb lenne. Ha megtörtént a melltartó méret táblázat áttanulmányozása, akkor már csak a megfelelő fazont kell megtalálni ahhoz, hogy a fehérnemű minden szempontból ideális legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .