Hogyan frissítsünk Windows 8-ról Windows 8.1-re?

Ahhoz, hogy a Windows 8 frissítése sikeres legyen, fontos, hogy a már telepített operációs rendszerben minden addigi frissítés naprakész legyen, és nem utolsó sorban hivatalos termékkulccsal rendelkezzen.
A Windows 8 frissítési folyamatának első lépéseként az Áruház alkalmazásra kell kattintani, ahol már a Windows 8.1-re való frissítés várja a felhasználót.

Kezdődhet a frissítés!

Ez az ingyenes lehetőség azonban a Microsoft közleménye szerint nem minden operációs rendszerben érhető el. Az alábbi rendszerek nem frissíthetők:
–          Windows 8 Enterprise
–          Windows 8 Pro – vállalati KMS aktiválású
–          olyan rendszerek, amelyek aktiválásához több aktivációs kulcs kell
A Windows frissítés megnyitása után egy olyan opcióval találkozhat a felhasználó, amely biztosítja arról, hogy nyugodtan folytathatja a munkát letöltés közben is, ami akár 50 percet is igénybe vehet. A következő lépésben a Letöltés gombra kell kattintani és elkezdődik a letöltés, majd a telepítés folyamata. A telepítés a szokásos Windows mizériával zajlik, többszöri újraindulás szükséges hozzá. Telepíti az Alkalmazások, Beállítások, Eszközök és egyéb járulékos finomságokat, ez igazából ráérős folyamat a szoftver részéről, tehát türelmesnek kell lenni.
A legutolsó lépés a Licenc feltételek elfogadása, majd az utolsó újraindítás után visszakapjuk a friss rendszerünket, minden előzőleg telepített programunkkal, alkalmazásunkkal, és az újdonságokkal együtt. A Vezérlőpultban megcsodálhatjuk, hogy valóban sikeres volt a Windows 8.1-re való átállás.

Mielőtt birtokba venné a felhasználó régi-új rendszerét, első körben a Windows Update menühöz kell sietni, letölteni és telepíteni az időközben megjelenő fájlt.
Mostantól lehet élvezni az új rendszert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .