Hogyan lehet okos döntés a Smart TV a fa alá?

4K-s monitor

A smart TV évek óta az egyik legkedveltebb ajándékötlet. Ám idén talán az eddigieknél is lényegesebb, hogyha mi nem mehetünk a nagyvilágba, akkor a világ jöjjön el hozzánk, lehetőleg széles vásznon!

A smart TV vonzza a tekinteteket!

Szép-szép, amikor a kedvenc youtube csatornád képe megjelenik a mobilodon vagy a táblagépeden. De hol van ez ahhoz képest, amikor a látvány két méteres kijelzőn bontakozik ki? A kontraszt leírhatatlanul nagy.

 

Az okos technológiának hála a TV nemcsak a hagyományos sugárzású adások vételére alkalmas. A különböző videókat, filmeket, sorozatokat vagy éppen online tartalmakat könnyedén megjelenítheted a közbenjárásával.

Sztárok embernagyságban? Igen. Ez az az élmény, amit ha egyszer megtapasztalsz, akkor a jövőben száz százalék, hogy nem akarsz róla lemondani. A lebilincselő látvány a nagy felbontásnak is köszönhetően minden élőbbé, vonzóbbá varázsol. Ezt látni kell, kétségtelen!

A smart technológiának hála jóformán bármilyen médiaállomány lejátszható. Így akár a régi családi videókat is vászonra álmodhatod, a legújabb videóklippekkel egyetemben.

A smart TV pillanatok alatt megtalálja a közös hangot a telefonoddal. Azaz az irányítása pofonegyszerű. Ráadásul a mobilos tartalmakat is kivetítheted, ami szemeket gyönyörködtető élményekkel ajándékozhat meg.

De mi a helyzet az anyagiakkal?

Hamar el is érkeztünk a legkényesebb kérdéshez. Egykor, a technológia megszületésének kezdetén bizony borsos áron lehetett hozzájutni ehhez a készüléktípushoz. Ez a tendencia, azonban mára átalakult.

A smart TV nem luxus, a beszerzés értelmében legalábbis nem az. Ami a látvány minőségét és a felhasználói élmény milyenségét illeti, az már más kérdés. Ezeken a színtereken alap az exkluzivitás.

De amit elérhetetlennek gondoltál, az valójában karnyújtásnyi távolságra van tőled.

S most, hogy a sötét téli esték még hosszabbnak tűnnek a kinti zűrzavar idején, pláne csodával ér fel, ha a világot hirtelen magad körül tudhatod.

A smart TV segítségével átlépheted a lakásod falai alkotta akadályokat és bebarangolhatod azokat a tájakat, amiket elképzeltél. A TV képernyőjére álmodhatod mindazt, amit aztán később minden bizonnyal meg is valósíthatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .