Hogyan válasszunk tárhely szolgáltatót

Általában két nagy csoportba sorolhatjuk azokat, akik tárhely szolgáltatót keresnek. Az egyik már járatos a webes megjelenésben, tisztában van az igényeivel. Meg tudja határozni, hogy milyen elvárásai vannak egy tárhely szolgáltatóval szemben ahhoz, hogy weboldalát zökkenőmentesen üzemeltethesse.
A másik típusú felhasználó az, aki egyszerűen szeretné weboldalát profi kezekbe adni, ahol szükség esetén segítséget kap már a tervezéshez is.
tarhely
Az eltérő ügyféligények miatt nehéz ajánlani egy céget, de vannakolyan szempontok, amelyek minden esetben érvényesek. Minden ügyfélre igaz, hogy minél megbízhatóbb, profibb, ügyfél központú szolgáltatásra vágyik a lehető legkedvezőbb áron.
A tárhely választás „szentháromsága” az idők folyamán nem változott: 1. megbízhatóság, 2. ár, 3. rendelkezésre állás. A megbízhatóságot és a rendelkezésre állást új ügyfélként nehéz tesztelni, ezért a szolgáltatók saját adataira támaszkodhatunk. Egy jól működő tárhely esetében ezek 99% feletti értékek. Üzletileg kritikus oldalak üzemeltetése esetén érdemes arra is figyelni, hogy a tárhelyet adó szervereket hol és milyen körülmények között tárolják. Sok esetben szerencsés, ha a tárhely szolgáltató a saját szervereit használja, egy esetleges probléma során így sokkal gyorsabb a hibaelhárítás, kisebb a kiesés veszélye.
A DoclerNet Hosting tárhely szolgáltató négy különböző tárhely csomagjával az alacsonyabb igényektől, a nagyobb terhelésű weboldalak kiszolgálásáig nyújt optimális választási lehetőséget elérhető áron, magas színvonalon és professzionális szakmai tapasztalattal. A belépő igényekhez 1 GB-os, a ma már átlagosnak számító elváráshoz illeszkedően 2 GB-os, a profi ügyfeleknek pedig 5 és 10 GB tárhelyet kínálnak a webhoszting családból.
Az új weboldallal induló ügyfelek számára jó döntés a DoclerNetHosting tárhely szolgáltató választása, mivel a weboldalak növekedése során könnyen válthatnak nagyobb csomagra. A nagy kapacitású szolgáltatások áthelyezése pedig a profi szakmai csapat és a színvonalas ügyfélszolgálat miatt előnyös döntés.  A DoclerNetHosting-nál egyben elérhetőek a kiemelkedő szintű szerverbérleti és üzemeltetési szolgáltatások, amelyek így fokozottan szolgálják mind az ügyfél megelégedését, mind a weboldal zökkenőmentes üzemeltetését.
Összességében a tárhely választásnál mindig érdemes mérlegelni, hogy a hangzatos ígéreteknek hiszünk, vagy az olyan ajánlatnak, ahol érthetően és világosan le van írva milyen szolgáltatáshoz jut hozzá a leendő ügyfél. Minderre jó példa a DoclerNetHostingtárhely szolgáltató, ahol a minőség profizmussal és rugalmassággal párosul.
 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .