Jön a windows 8 frissítése a windows 8.1

Amennyiben hihetünk a pletykáknak év végére megérkezik a windows 8 frissítése. Állítólag minderre azért volt szükség, mert a kezdeti fellángolás ellenére a kifejezetten windows 8 platformra szabott új asztali menüvel mégsem tudnak megbarátkozni a felhasználók. A windows 8 megjelenése és a Start gomb hiánya sok felhasználót elriasztott a cserétől, és ha csak tehették maradtak a nagyra becsült XP után a legjobban összerakott rendszer, a windows 7 mellett.
OFFFFF
Állítólag már kikerült a windows 8 frissítése és avatott szemek megtalálták benne azt a kódrészletet, ami eltünteti a sokak által nem kedvelt asztali alkalmazást, amivel nem hogy megkönnyítette a felhasználók dolgát a Microsoft, hanem sokkal inkább megnehezítette. Első ránézésre még engem is elvarázsolt, szépnek és designosnak találtam, de a futó alkalmazások használata során valóban csak akadály volt, mint segítség.
A klasszikus asztali nézet visszaállítása azt jelentené, hogy a Microsoft meghajol a felhasználói igény előtt, vagy a windows 8 letöltést szeretné még jobban megnövelni?
Az internetes közösségek nem feltétlen fogadták kitörő örömmel a windows 8 hivatalos verziójának megjelenését, a mazochisták még a hibák hosszú sorait is feljegyezték, és volt, aki kétségbeesetten kutakodott egy hirtelen felbukkanó probléma megoldása után az internet sűrűjében.
Az az érzése az ember fiának, hogy a programozók túl szűkre szabták maguknak az időt vagy a feladat volt nagyobb, mint amit vállaltak, ha még a többszörös hibajavítás után mai napig olvasni ilyen-olyan hibákról.
Te a windows 8 mellett döntöttél? Nálad milyen hibák fordulnak elő?
 
 

1 thought on “Jön a windows 8 frissítése a windows 8.1

  1. Én nem váltottam. Felraktam a fejlesztőknek szánt verziót virtuális környezetbe. Nem jött be, tökéletesen elég nekem a win7.
    Lehet hogy most váltani fogok, hogyha ez a frissítés kiiktatja a munkámat hátráltató tényezőket…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .