Küldj be leírást és nyerj!

Küldj be egy tetszőleges témájú leírást, szerezz minél több látogatót és még nyerj is!
Írjál egy az oldalon még nem szereplő leírást (akár Windows, Linux témában, biztonság, felhasználói programok, amit csak akarsz!), küld be (segítség a leírás beküldéséhez), küld el barátaidnak, ismerőseidnek a cikk linkjét és akinek a leírását a legtöbben olvassák, nyer!

Minden nap egy beküldött leírás (hogyan, howto) jelenik meg reggel, majd egy héten keresztül (7 nap) figyeljük, hogy hány egyedi látogató olvassa el azt a cikket. Az a szerző nyer, akinek cikkét (vagy akár cikkeit, ha többet küld be) a megjelenéstől számított egy hét alatt a legtöbben olvassák.
Tehát:

 • publikálás első hetének olvasásait nézzük (megjelenéstől számított 168 óra)
 • szerzőnként számít az olvasás, nem cikkenként (pl. ha egy szerzőnek van egy cikke, amit 100-an olvastak el, és egy, amit 150-en, akkor a szerzőnek 250 olvasást számolunk)
 • eddig még nem jelent meg máshol a cikk
 • az hogyan.org portálon nem szerepelt ugyanilyen leírás (ha egy problémára egy teljesen más megoldást mutat be, az már nem számít ugyanolyannak)
 • más tollával nem ékeskedünk! csak saját tollból származó leírás számít

Az olvasást több módszerrel is mérjük, ha egy leírásnál a csalás legapróbb gyanúja merül fel (pl. F5 nyomogatás), az a leírás kizárja magát a játékból!
A leírások beküldési határideje augusztus 23. vasárnap, 23:59! A beküldési határidő után naponta jelennek meg a leírások a reggeli órákban. A beküldési határidő (tehát augusztus 23 vasárnap előtt) jelen játékban beküldött leírások nem jelennek meg. A nevezett leírások véletlen sorrendben (tehát nem a beküldési sorrendben) fognak megjelenni.

A nyeremények

A nyereményeket a nyertesek postai úton kapják meg!

A legolvasottabb szerző nyereménye:

 

30% kedvezmény bármely DeployIS Kft. által nyújtott VPS vagy webtárhely csomagra. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!)
Andrew S. Tanenbaum, Számítógép-architektúrák c. könyve (2. átdolgozott, bővített kiadás – CD-ROM-mal)

Andrew S. Tanenbaum: Számítógép-architektúrák
Andrew S. Tanenbaum: Számítógép-architektúrák

4 GiBájtos Maxell pendrive
4 GiBájt pendrive
4 GiBájt pendrive

Egy TDK nyomtatható felületű DVD-R valamint egy Verbatim DVD-R
TDK és Verbatim DVD-R
TDK és Verbatim DVD-R

Második helyezett:

20% kedvezmény bármely DeployIS Kft. által nyújtott VPS vagy webtárhely csomagra. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!)
2*10 db Maxell CD-R

2*10 db Maxell CD-ROM
2*10 db Maxell CD-ROM

2 db Verbatim DVD-R
2 dbVerbatim DVD-R
2 dbVerbatim DVD-R

Harmadik helyezett:

10% kedvezmény bármely DeployIS Kft. által nyújtott VPS vagy webtárhely csomagra. (A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!)
Rozgonyi-Borus Ferenc, RAM-ba zárt világ című könyve, hozzá tartozó feladatgyűjteménnyel

Rozgonyi-Borus Ferenc: RAM-ba zárt világ
Rozgonyi-Borus Ferenc: RAM-ba zárt világ

Egy Verbatim DVD-R
Verbatim DVD-R
Verbatim DVD-R

Laptophoz ajánlott, merev mikrofon
Mikrofon
Mikrofon

5 thoughts on “Küldj be leírást és nyerj!

 1. Oké, hogy megszületett az első benevezett írás. DE HOL OLVASHATÓ?
  És pl. ha én is szeretnék írás küldeni, csak online szerkeszthető cikk formájában lehet, vagy mellékletként küldhetek/csatolhatok PDF-et is???

 2. Heló. „A leírások beküldési határideje augusztus 23. vasárnap, 23:59! A beküldési határidő után naponta jelennek meg a leírások a reggeli órákban.” Tehát még várni kel az olvasással.

 3. Egyébként elég „erős” pályázati kiírás szerepel itt. Nem feltétlen ösztönzi az embereket cikkrásra.
  Ha valakinek van egy jó kis cikke, azt szeretné megosztani másokkal a GPL „szabályai” alapján azonnal, hogy mindenki tanulhasson belőle, már kizárt a pályázatból, mert a cikk megjelent máshol is.
  A cikkírást nem az ajándékok miatt teszik ezek az emberek, hanem? Igen! Pontosan, hogy mások azonnal értesüljenek a cikkben felvázolt megoldásról, és ezért a letöltők örülnek és hálásak.
  Persze az ajándékok miatt kell némi korlátot szabni.
  De ez csak az én véleményen.

 4. [re=4697]brtkr[/re]: A feltétel annyi, hogy először itt jelenjen meg. Utána annyi helyen jelenik meg és olyan licensszel amivel akarod. (a magad érdeke is, hogy először jelenjen meg itt, mivel ha nem, akkor nem fogják anniyan elolvasni).
  Amúgy azért van bent, hogy meggátoljuk azt, hogy boldog-boldogtalan netről összeollózott (más által írt) leírást küldjön be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .