Különböző háttérkép használata minden egyes desktopon

Ahelyett, hogy fizetnél egy csomó pénzt olyan szoftverekre, amik elkülönítik a háttérképeket, vagy éppen létrehoznak egy újat a Photoshopban, használd a John Tackabury által készített programot. Ezzel elkülöníthetők az egyes monitorokon futó háttérképek.

A program letölthető innen: http://www.binaryfortress.com/
A program feltelepítése után egy új ikon jön létre a tálcán. Klikkelj a dekstop wallpaper menüpontra. A párbeszédablakban lesz lehetőséged kiválasztani a háttérképet.

Minden egyes desktopra rá tudsz klikkelni a kijelzőn, és kiválaszthatod a megfelelő beállításokat is. Ezen kívül mozgathatod is a képeket a két asztal között.

Vagy akár a Flickr-ről is tölthetsz fel képeket. ami elég jó lehetőség. A kereső mezőbe írd be hogy „vista wallpaper” a jobb találatok érdekében.

Hogy ha a beállításokat választod a tálca ikonon, akkor ezt a képet kell látnod. Itt láthatod, hogy a kijelzőt, billenytű parancsokkal is vezérelheted. Így akár egyik helyről a másikra is átmozgathatod az ablakokat.

Forrás: howtogeek.com

3 thoughts on “Különböző háttérkép használata minden egyes desktopon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .