Reklámokról

Kedves Látogatók!

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi időben több reklám is megjelent az oldalon. A cikkek végén megjelenő reklámokat a szerzők maguk állíthatják be (ezért van, hogy nem minden leírás végén van reklám), míg a főoldalon lévő az oldal céljait szolgálja (valamint az általam írt cikkek végén lévő is). És, hogy miért van szükség a reklámokra?
Nagyon sok mindent meg lehet oldani pénz nélkül, azonban sok mindenhez pénz kell. Most egy grafikusra, WordPress programozóra lenne szükség, hogy kicsit át lehessen szabni a kinézetet, hogy még jobb legyen.
Így kérlek benneteket, ne blokkoljátok a reklámokat (talán nincsenek zavaró helyen) és ha egy hirdetésben olyan dolog van ami tetszik csak kattintsatok rá nyugodtan.
A szerzők által beállított cikkek végén lévő reklámra kattintva pedig a szerzőnek tesztek jót.

5 thoughts on “Reklámokról

  1. Szerintem egyáltalán nem zavaró. És érthető amit leírtál, hiszen mindenki fejlődni és lépni akar előre. Mi, akik ide járunk okulni biztos, hogy nem fogjuk fel zavarónak a dolgaidat.

  2. Ez biztos, én mint az egyik írója ennek az oldalnak, külön örülök ennek a kis változásnak.

  3. Hmmm? Egy dolgot most nagyon nem értek. Van saját gravatarom feltöltve, a „Nagy hohohóóó”, és a másik oldali beírásnál megjelenik itt meg nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .