Taxiszolgáltatások az applikációtól a teherszállításig

tehertaxi

A tehertaxi a bútorszállításban, a taxi applikáció a személyszállításban nyújt kényelmes megoldást
A taxi applikáció és a tehertaxi is fontos szolgáltatás a saját területén. Kezdjük az elsővel! Manapság már minden számottevő taxistársaságnál elérhető a saját applikáció.  A letölthető mobilalkalmazások jelentősen megkönnyítik az életünket. Gondoljon csak bele! Nem szükséges többé a taxitársaságok telefonszámait fejből ismernie vagy a telefonján tárolnia, és a diszpécserrel való beszélgetést is elkerülheti. Nincs foglalt vonal, félreértés és egyéb kellemetlenség. A taxi applikáció használatával egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és átláthatóan rendelhet autót.

Így működik a taxi alkalmazás
Bár az applikációk kissé eltérnek egymástól, az alábbi funkciókat szinte mindegyikben megtalálhatja:

1. A taxirendelésen alapuló alkalmazások regisztrációhoz kötöttek, ahol meg kell adnia a nevét, a telefonszámát és az e-mail címét. Ezekre azért van szükség, hogy a társaság könnyen beazonosítsa, egyszerűen visszajelezzen és az utazásokhoz kapcsolódó számlát is el tudja küldeni Önnek.

2. Egy-egy taxi applikáció általában engedélyt kér a mobilos helymeghatározásra, azaz GPS-rendszer alapján megtalálja telefonjának helyét. Így nem kell bajlódnia a rendelési cím megadásával. Természetesen az adatvédelmi szabályzat minden esetben védi Önt, így a társaságok nem élhetnek vissza a személyes adataival és kizárólag az utazáshoz kapcsolódóan használhatják fel.

3. A kívánt cím megadása után az alkalmazásban megnézheti az utazás nagyságrendi árát is, egyszóval nem érheti meglepetés az érkezés után.

4. Sok esetben kiválaszthatja az autó típusát, a szállítható utasok számát, valamint jelezheti, ha állatot is szállítana. De lehetősége van „csendes” sofőrt is kérnie, amennyiben nem szeret az utazás során beszélgetni.

5. Rendelés után látni fogja, hogy merre jár az autó, és a taxi applikáció automatikusan jelzést küld, amikor a kocsi 3 percnyi távolságban van, valamint az érkezéskor is.

Tehertaxi a nagyobb csomagokhoz
Előfordulhatnak az életében olyan helyzetek, amikor nemcsak Önnek kell eljutnia egyik pontból a másikba, de egy-egy nagyobb bútort, méretes csomagot vagy nehéz háztartási gépet kell szállítania. Saját autóval ez ritkán megoldható. A költöztető cégek nagyobb kapacitással rendelkező járműveit inkább komplett költöztetésekhez éri meg igénybe venni, szóval azok sem jelentenek gazdaságos megoldást ilyen esetben. Érdemes inkább olyan tehertaxi szolgáltatást keresnie, amely gyors, megfizethető és szakszerű szállítást kínál akkor is, ha csak néhány nehezebb bútor vagy tárgy mozgatásáról van szó. A Budapest területén működő Tutiteher pontosan ezt nyújtja a megrendelőinek

A tehertaxi olcsóbb, gyorsabb és megbízhatóbb
A drágább költöztetőcégek és veszélyes sufnimegoldások helyett válasszon olyan tehertaxi szállítást, ahol pontosan érkezik az autó, garantáltan nem sérülnek a bútorai és szakszerű szolgáltatást kap. Ne gondolja, hogy a tehertaxi nagy költséggel jár. A Tutiteher megfizethető áron dolgozik. Nem kell hétvégi díjjal, éjjeli felárral és egyéb extra kiadással számolnia. A cég már hosszú évek óta nyújt megbízható tehertaxi szolgáltatást. Döntsön bátran mellette!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .