Törölt fájlok visszaállítása

Mindenkivel előfordulhat, hogy véletlenül letöröl valamelyik adathordozójáról olyan fájlokat, amik fontosak ám még nem készült róluk biztonsági mentés. Például fényképezőgépünk memóriakártyájáról vagy pendriveunkról törlünk le képeket.
Szerencsére ezek a fájlok helyreállíthatóak. Ami a legfontosabb, hogy letörlés után (vagy mikor észrevesszük) ne használjuk az adott memóriakártyát, pendriveot, merevlemezt, mivel ha az operációs rendszer (vagy a fényképezőgép) adatokat ír az előzőleg letörölt fájlok helyére nem garantált a visszaállítás sikere.

Ehhez a FreeUndelete nevű, otthonra ingyenesen elérhető programot fogjuk igénybe venni.
A program képes NTFS 1.0 (Windows NT), NTFS 2 (Windows 2000, XP, és újabb), FAT32, FAT16, FAT12 (hajlékonylemez) fájlrendszerekről adatokat visszaállítani.
A minél jobb visszaállítás sikere érdekében, ajánlott egy másik gépen elvégezni a visszaállítást, úgy, hogy a saját gépünkből kiszereljük a merevlemezt (amennyiben arról a partícióról törlünk adatokat, melyre a Windows telepítve van).
Töltsük le a program telepítőjét, majd telepítsük azt.
A program telepítése egyszerű, elég csak végig nyomkodni, mindenhol jó az alapértelmezetten felkinált beállítások.

FreeUndelete licenc elfogadása
FreeUndelete licenc elfogadása

A program elindítása után a bal oldalon láthatjuk a meghajtókat. Kattintsunk arra a meghajtóra, melyen szeretnénk visszaállítani törölt fájlokat. Majd ezután a fentebb lévő Scan X: gombra (ahol X: a meghajtó betűjel)
FreeUndelete program kezelőfelülete
FreeUndelete program kezelőfelülete

A Scan gombra kattintás hatására a program elkezdi átnézni a meghajtót. Ha kész a vizsgálat, akkor belistázza azokat a fájlokat, és mappákat, melyekben törölt fájlok vannak, vagy melyeket töröltek.
Itt tallózzuk ki azt a fájlt, vagy mappát, amit szeretnénk visszaállítani.
Most a példa kedvéért kitöröltem pár fájlt véglegesen a Lomtárból, valamint közvetlenül (tehát a lomtár kihagyásával, a SHIFT+DEL billentyűkombinációval) a Képek mappából.
Ha a Lomtárból szeretnénk visszaállítani, akkor a meghajtó gyökerében lévő RECYCLER mappába nézzünk bele. Azonban itt nem fogjuk az eredeti fájlneveket látni, csak egy Windows által kiosztott fájlnevet.
Ha betallóztuk azt a fájlt vagy mappát amit vissza szeretnénk állítani (több fájlt is kiválaszthatunk egy mappából, úgy mint ahogy azt az Intézőben megszoktuk), akkor az Undelete selected file(s) to résznél lévő Browse gombra kattintva tallózzuk be azt a helyet, ahová a program visszaállítsa a törölt fájlokat (lehetőség szerint ez egy másik meghajtó legyen, mint ahonnét visszaállítunk!)
Undelete selected file(s) to
Undelete selected file(s) to

Majd kattintsunk az Undelete gombra a visszaállítás elkezdéséhez.
Ha kész a visszaállítás, kapunk egy összegzést, hogy hány mappát és fájlt sikerült a programnak visszaállítania.
Összegzés a visszaállításról
Összegzés a visszaállításról

Most már megtaláljuk a visszaállítás helyének megadott útvonalon a visszaállított fájlokat.

88 thoughts on “Törölt fájlok visszaállítása

 1. sziasztok! van egy kis problémám! egyik vincsimröl kitöröltem véletlenül 200gb avit és egy WorldUnlock_v43 nevü progival ugyanoda a meghajtora.a pc volt kikapcsolva e müvelet elött és pár film is került azota rá./van amelyik szektorok igy megtelhetett/ na a progi visszaállitotta a filmeimet de csak a kb 40% lett jo! a legtöbbet nem inditja el a lejátszo /madia player classic, mplayer power dvd stb../ vagy elinditja de más filmek hangjai vannak rajt van amelyiknél a kép szétesik mintha kodek hiány lenne….. itt miröl van szo mert nem erröl…. elinditom pl a borat-ot és nem indul el csak a hang de ott is a motor hang visit a tokioi hajszábol…. ?????????????? help!!

 2. [re=7698]ricsi….a[/re]: amiről visszaállítasz nem lehet menteni. rakj be egy pendriveot, stb.

 3. Nekem az a problémám,hogy visszaállítja a fájlt(wav),de 0 kb a mérete szóval a címét megtalálta,de magát a fájlt nem.Ilyenkor mi a teendő?Segíts légyszi.Előre is köszi

 4. Hahó mindenkinek!
  Segítséget szeretnék kérni.
  Újratelepíttettem a vindózt – a folyamat nem az én vindózommal történt.
  A múvimékörrel készített fájljaimat viszont most nem találom. Állítólag azér’, mert a W’ a saját mappájába menti azokat, hacsak nem adok meg más célmappát.
  A kérdésem, gondolom, már kitaláltátok:
  Valóban elvesztek a fájljaim, vagy van valami mód a visszanyerésükre?
  Kérlek, válaszoljatok – még akkor is, ha nem leszek tőle túl vidám.
  Előre is köszönöm!
  Hosszú

 5. Nos, meg lehet nézni valami mentő programmal, de mivel már felülírtad az eddig használt szektorok nagy részét, igen kevés az esély rá, hogy visszanyersz valamit. Egy esetben van rá esélyed: ha most jóval kevesebb az információ rajta, mint a reinstall előtt. Ajánlott programok: Active Undelete, Handy Recovery, R-Studio.

 6. Köszönöm, Joco, hogy válaszoltál!
  Ma megpróbálom, amit javasoltál.
  Üdv! Hosszú

 7. Szia Joco.
  Törölt fájlokat szeretnék visszaállítani, de sajnos linuxról. Ahoz viszont sajnos nem értek. Tudsz ajánlani vmi jó, és egyszerűen használható Recovery programot, amivel próbálkozhatnék?
  Üdv: nino

 8. Szép jó estét mindenkinek!:)))
  Azt szeretném tudni – de nagyon ám! -, hogy hogy hogyan lehet Bármilyen Linuxot feltelepíteni USB-re? Akár ISO fájlból, vagy bármilyen más módon…
  A gépemen csak vindóz ixpé van, ami mostanában – de korábban is mindig -, hogy úgy mondjam, erősen gyengélkedik. Régóta szeretnék áttérni Linuxra, de az elhatározás csak most ért meg bennem igazán (végre valami, amit bill géccnek köszönhetek!:))))
  Van egy rakás lemezem, amivel/amiről szépen fut a gép, és ez maga a gyönyör. Ezzel együtt még nagyon kopasz Linux felhasználó vagyok, de valahol el kell kezdeni.
  Arra gondoltam, amíg nem vagyok májer a dologban, addig meghagyom a gépen a vindózt, a pendrájvra meg felrakok egy jó kis Linuxot.
  Igen ám: de melyiket?… és hogyan???
  Ebben szeretnék segítséget/tanácsot kérni – és kapni! – tőletek.
  Előre is köszi!
  Üdv!
  Hosszú

 9. Tanács kéne!
  Tegnapról mára eltűnt az összes tárolt kép a vinyómról. Hozzá sem nyúltam. Most még is megpróbáltam visszahozni, arra gondolva hogy valaki betört hozzám és törölte. Sikerült is vissza hozni, de egyiket sem nyitja meg a windows a régi verzió vissza állítását pedig nem fogadja el. Mi a teendő?

 10. Szia,
  azt írod, „ajánlott egy másik gépen elvégezni a visszaállítást”. Mi történhet legrosszabb esetben, ha mégis a saját gépen végzem el? Nem tudok másik gépet szerezni, ill. merevlemezt ki-beszerelni (egy nem-annyira-hozzáértő nő vagyok…)
  Köszi,
  G.

 11. [re=8427]G.[/re]: Azért szükséges egy másik gép, hogy ne legyen írási művelet az adott lemezen. Íráskor véletlenszerűen felülíródnak a korábbi törölt adatok, így ha ugyanazt a gépet használod gyakorlatilag lehetetlen visszaállítani az adatokat.

 12. Sziasztok!
  Van valami, amit nem értek. Próbáltam törölt fájlokat keresni a C meghajtón, ugyanis innen töröltem naplófájlokat, és nem jelenítette meg egyiket sem. Miért? A másik meghajtón megtaláltam amit kerestem még ha nem is volt visszaállítható, mert felülírta már, de akkor is jelezte, h töröltem olyan fájlt. Szal ez mért van?
  Akkor ezeket a fájlokat sehogy nem lehet visszakeresni?
  Köszi ha tudtok segíteni
  Alice

 13. Charlie
  kösz a segítséget! Tudtam, h már nem tudom visszaállítani, de azt nem gondoltam, h meg sem jeleníti visszaállíthatatlanként sem.
  Alice

 14. Szép napot jószándékú, önzetlen segítőnek!
  Egy windowsos adatvisszaállítós kérdésem lenne, és előre is elnézést, ha nem tudom egy mondatban megfogalmazni
  A munkahelyemen a következő probléma lépett fel:
  Az egyik munkatásam a megadott határidőre elvégzett egy olyan feladatot, amely dokumentumkészítéssel volt kapcsolatos. A munkát a saját pendrive-jára írta, majd kinyomtatta és leadta.
  A nyomtatott dokumentum szőrén-szálán eltűnt, őt pedig fegyelmiben akarják részesíteni (tán még ki is rúgják), mondván, hogy nem készült el határidőre (a cégnek elég komoly kára származott a dologból). A titkárnő tagad (szerinte ő semmiféle nyagot nem kapott a munkatársamtól), a pendrive-ot nem találja, amiről ismét ki lehetne nyomtatni a dokumentumot, és amivel bizonyítani tudná, hogy igenis határidőre elkészült vele. Tanúja nincs.
  És most a kérdés:
  Annak a számítógépnek a merevlemezén (vagy bárhol rajta) fellelhető-e annak a dokumentumnak a digitális nyoma (lenyomata), ami az adott gépbe helyezett pendrive-on volt? Gondolok itt magára a tartalomra, illetve az adott fájl létrehozásának (vagy utolsó mentésének) időpontjára.
  Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, előre is elnézést (nem vagyok számítástechnikus).
  A rendszer Windows XP, és a srác a hozzá rendelt WinWord-öt használta. És igen, elővigyázatlan volt, hogy nem készített biztonsági másolatot és hogy nem íratta alá a titkárnővel az átvételt igazolandó, de ezen sajnos már túl vagyunk… És a pendrive sincs meg, pedig hetek óta keresi (az eset március elején történt).
  Előre is köszönöm a válaszokat vagy tippeket!

 15. Én letöltöttem ezt mert fényképezőgépemről töröltem ki mindent de csak a videókat mentettem el,a képeket nem és ez a progi müködött is csak az vele a bbaj hogy mikor megakarom nyitni a képeket[akárhol] azt írja ki:”Nincs villámnézet” Segítsetek lécci
  A válaszokat előre is kössz.

  1. nem 100%-os a siker, mivel törölted a képeket? Windwowsból, vagy a fényképezőgép menüjéből?

 16. @ charlie Windowsból de úgy: hogy bedugtam a kamerát de még nem voltak a képek a gépen csak a kamerán

 17. most meg Undoztam háromszor miután kitöröltem a kameráról így a gépre rakást Undozta 🙁 jajj de hülye vagyok!!!! szóval már megint ugyanez történt!!! :(((

 18. Sziasztok.
  Hálózatról sikerült eltüntetni egy exel fájlt..Felrakom a programot, látja is a hálózati meghajtót,( ugyan úgy mint itt a képen az X-el jelöltet) de nem enged rajta keresni.Op rendszer Win7..
  Valaki valami ötlet?
  Diskdigger-el és pandorával is próbálkoztam, egyik sem látja a hálózatot…A C-n meg hiába is keresném:(
  Egy fél éves munka bánná, szóval bármilyen hasznos tanácsot, ötletet szívesen elfogadok..
  Előre is köszönöm..
  Roland

 19. Segitsetek!Fényképezögép memoriakártyájáról letöröltem a képeket.Hogyan lehet vissza állitani?

 20. szerintem PIRO elösször töltsd le ezt a programot a használás le van írva ott is aztán majd ha nem müködik szólj

 21. Sziasztok!
  Segítség kellene,mert nem tudom törölni a progit mert vmi licence kulcsot kér!

 22. tudom hogy lehetetlen de azért mégis megkérdezem.van e bármi esély arra hogy a windows újratelepítése után 5 nappal vissza tudjak állítani néhány dokumentumot?

 23. Nekem sajnos egyaltalan nem allitott vissza semmit :(( Pedig olyan kepekrol van szo, amit mar sehonnan nem tudok visszaszerezni :(((

 24. 1.5 éves képeket kellene visszahoznom memóriakártyáról, de már vagy 3000+ képet csináltam közben a kártyára, lehetséges lenne visszahozni olyan régről a képeket?

 25. Sziasztok! Jujjj de jó hogy megtaláltam ezt a programot!! Visszahozta az eltűnt 488 db fényképemet! Istenkirály!!! Köszönöm nektek!!!! Pussssssszzzz

 26. Sziasztok.
  Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e úgy törölni, hogy azt ne lehessen soha visszaállítani?

 27. [re=12645]John[/re]: igen lehet! csak egy kicsit tovább tart, mert a törölni akart adatok helyére vagy 0 vagy 1 értékeket kell írni a merevlemezre van rá progi. google a barátod

 28. sziasztok én kb 1-2 hete töröltem le eyg mappát váglegesen a gépröl és azt szeretném visszaállitani mert fontos számomra de ez a FileRecovery program nem segitett :S tudna vki segiteni?

 29. [re=9090]Roli01[/re]: Próbáltad megnyitni?
  Mármint exel böl? a nemrég használt filek részen? Esetleg visszaállítja?!! egy próbát megér.

 30. Sziasztok! Én nekem is a fényképezőgépről sikerült kitörölni a képeket, viszont én felmásoltam a gépre. A C-re. De mikor ott keresi a törölt fájlokat, mappákat, nem adja vissza. Pedig 2× is lefuttattam a progit. A fényképezőt meg nem tudom melyik meghajtón kellene keresni, mert külsőt nem jelez, szóval nem G-re, vagy H-ra tölti be, hanem simán egy programba, szóval azon keresztül sem tudok rákeresni. Nem is engedi.
  De a C-t csak vissza kellene dobja valahogy. Valami ötlet?
  Köszönöm előre is!
  Zsana

 31. Üdv!
  A story rövid, és egyszerű. Az asztalon tároltam egy mappát, ami valahogy eltűnt. Talán egy véletlen SHIFT+DEL eredményeképp. Sokféle programmal próbálkoztam, de nem is találják. Mivel tegnap este történt, a helyén kellene találnia a progiknak, de semmi.
  Valakinek van tippje?
  Köszönöm!

 32. sziasztok én letöltöttem a programot de nem tudom használni a leírás szerint csináltam csak az a bibi hogy nekem nem hoz ki olyan scanX-et és el sem tudom kezdeni a visszaállítást!!!!!

 33. @ReNyMaNo
  Mi után kiválasztottad a meghajtót, a jelek felett a scan-re kattints.
  A scan X-ben az X jelölés, az a te meghajtód, amiről vissza szeretnél hozni egy file-t.
  Tehát, válaszd ki a meghajtót, és klikk a fölöttük lévő Scan-re.
  Pl. Te a C meghajtórol szeretnél valamit törölni, akkor kijelölöd a C meghajtót, ilyenkor a Scan C fog megjelenni és arra klikk rá.
  aztán D meghajtónál Scan D, E meghajtónál Scan E stb.

 34. Hello mindenkinek!
  Én egy hatalmas köszönettel tartozom annak, aki látatlanban is tudott segíteni egy véletlenül kitörölt mappa visszaszerzésében! Több éves anyagomat töröltem ki figyelmetlenségből, „egy” kattintással! KÖSZÖNÖM!!!!Amúgy tökéletesen működik a program, és „számomra” is egyértelműek voltak az utasítások. További szép napot mindenkinek!

 35. Ezzel játékokat nem lehet vissza állítani? Vagyis én azt próbáltam, de azt nem rakta vissza. Vagy én rontottam el valamit?

 36. Drága Barátaim!
  A program kiválóan működik, nagyon köszönöm, számomra nagyon fontos adatokat sikerült visszamentenem! Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!
  Szép napot!

 37. Nagyon nagy alak aki ezt a progit kitalálta és én is megköszönöm szépen.3 évnyi iskolai anyagomat töröltem véletlenül de ezzel meglett minden 🙂

 38. Szia!
  Ez a program nem támogatja a hordozható meghajtókat?:O Felcsatlakoztattam a gépemre és semmi:/ azt irja h not supported.
  Tudnal ajánlani valami optimális megoldást?(amugy gyorsformázással lett véletlen letörölve minden:( )

 39. Letörlődött a szakdolgozatom, úgy hogy rá sem kérdezett, hogy biztos vagy e benne, a kukában sincsen benne és ez a program sem találja. A programról még annyit, hogy olyan fájlokat mutat nekem amik még megvannak…

 40. Szia!
  A program tetszik 100 évvel ezelőtti törölt fájlokat is visszahozott viszont a most töröltet sehol nem találom és a visszahozottak között is van amit nem nyit meg!Ez mondjuk mindegy is lenne csak a mostani lenne meg!!!

 41. A Program tökéletesen működik! Ezer hála és köszönet… a lehető legjobb találat volt a Google-tól 😀
  Egy igencsak „vacak” képszerkesztő az egész képek mappámat, ami KB 25 GB volt, kitörölte… de pár MB-os veszteséggel vissza tudtam hozni az összes képemet!
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 42. Hali!
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy ubuntuval lett felülirva a C meghajtóm, amin előzőleg XP volt.Nem ide akartam telepiteni, de vmit benéztem.S fontos adatok voltak a C-n, s nem tudom hogy vissza lehet e az ilyet állitani ebben az esetben.
  Valakinek vmilyen ötlete ezzel kapcsolatban???
  Előre is kösz!!

 43. Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy Iphone-ról is működik ezzel a programmal a visszaállítás?
  Köszönöm a választ:
  Áron

 44. Visszajelzés: Widgetek » Post Topic » Törölt fájlok visszaállítása » Widgetek
 45. Sziasztok. Képekről van szó. Megtalálta amit töröltem és sikerült is visszahozni, de nem tudom megnyitni a .jpg fájlokat pedig minden stimmel a mérete a neve minden jó. Miért lehet ez vagy milyen programmal tudom megnyitni?

 46. Sziasztok!
  Én a Google böngészéseket szeretném visszaállítani, amit a kedvencek-ben tárol, és ki lett törölve. Ha valaki tudja, segítsen! Előre is köszi

 47. Sziasztok, a „a meghajtó gyökerében lévő RECYCLER mappába nézzünk bele” – írja a cikk. Ezt hol találom? Köszi!

 48. Sziasztok! Ezzel azt is vissza lehet hozni esetleg, amit az előzményekből töröltem ki? nagyon fontos lenne :S tud valaki segíteni? vagy ez a progi jó rá? ha igen írjátok már le, hogy hogyan kell csinálni, mert próbáltam, de nem ment :S köszii 🙂

 49. Letöröltem egy fényképalbumot, 🙁 leszedtem ezt ahogy nézem CSODA PROGRAMOT. Rányomtam, hogy Scan C : és pörög a homokóra, meg alul elindult a zöld csík. De naaaaaagyon lassan 🙁
  Jó az úgy? Mikor a végére ért, akkor tudom kiválasztani mit akarok visszaállítani?
  Az mennyire lehetséges, hogy egy két évvel ezelőtti mappát viszsahozzon??

 50. Sziasztok
  Én letöltöttem, eljutottam addig, hogy tallóztam a mappát, denekem nem ad ki olyan ablakot, hogy hova mentsem
  LÉGYSZI valaki segítsen!!!

 51. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!:)
  A program tökéletesen működik! Sikerült visszaállítani a teljes Képek mappámat, így visszakaptam az emlékeimet :))
  Nagyon hálás vagyok és még egyszer nagyon köszönöm:)

 52. Nagyon-nagyon hálás vagyok!
  Tényleg, eddigi életemnek a legfontosabb része veszett volna csak úgy el, de szerencsére ez nem történt meg. Köszönöm!
  Isten áldjon! 🙂

 53. Sziasztok!
  Sajnos hétfőn letöröltem a Google Chrome-t és a sok könyvjelzőim is eltűnt. Az újbóli telepítés után már nem találtam a könyvjelzőimet,sehol a gépen segíteni Valaki, hogy tudnám visszaállítani, milyen programmal????
  rEMÉLEM SEGÍT VALAKI

 54. [re=17784]krisztim[/re]: amennyiben telepítetted és mégsem jelentek meg kedvenceid, akkor már sehogy! Ennek megelőzésére javaslom, én ezt használom, a mellékelt linken letölthető progit, amellyel elmentheted a böngészőkben használt minden linkedet! Újratelepítéskor visszatöltöd és mehet minden, mintha mi sem történt volna! 🙂
  http://www.favbrowser.com/backup/

 55. [re=17784]krisztim[/re]: amennyiben telepítetted és mégsem jelentek meg kedvenceid, akkor már szerintem, sehogy! Ennek megelőzésére javaslom, én ezt használom, a mellékelt linken letölthető progit, amellyel elmentheted a böngészőkben használt minden linkedet! Újratelepítéskor visszatöltöd és mehet minden, mintha mi sem történt volna! 🙂
  http://www.favbrowser.com/backup/

 56. Sziasztok!
  A fényképezőmet csatlakoztattam usb csatlakozóval a számítógépemhez,aztán véletlenül letöröltem a képeket, úgy h a számítógépemre nem lett átmásolva. Feltelepítettem ezt a programot. DE csak a „C”-t ajánja fel, a csatlakoztatott fényképezőt nem…Van valakinek ötlete h mi lehet a baj? Köszi előre is!

 57. Sziasztok!
  Fényképezőgépek estében, általában a kártyaolvasó hoz megoldást! Csak azon keresztül tud csatlakozni a program a memóriakártyához.

 58. [re=17614]Áron[/re]: Szia, szintèn igy jàrtam, kaptàl rà anno vàlaszt ?
  Sikerült visszaállítanod a törölt ” dolgaid” az IPhone -odra?
  Ha tudsz lègyszi segíts nekem is.
  Nekem törölt kèpeket kellene visszaàllitanom, amik pòtolhatatlanok…

 59. Szia, nekem az egyik rokonom törölt le egy fontos dolgot a számítógépről ami nélkül sajnos nem indul el szinte semmien játék a gépen.Pl. sims 2, stb… És a filmek is akadoznak. Azthiszem vmilyen OpenGl-t törölt le róla ” véletlenül „.És azt szerettem volna kérdezni h vki tudja h ezt is visszalehet ezzel a programmal állítani? Előre is köszi!

 60. hello,megszeretném kérdezni.hogy ujratelepitettem a gépem,és vannak jelszavak amit elfelejtettem ez visszabirja keresni,vagy tudsz valamilyen progit hozzá?

 61. Szia!
  Nekem az a gondom, hogy hiába keresem az idegből shift+delete-el törölt mappákat/fájlokat nem találom!
  Mi lehet a gond?
  Köszi a választ!
  Szia!

 62. [re=17784]krisztim[/re]: Sziasztok!
  Amennyiben operációs rendszer csere volt a gépen, akkor is vissza tudok nyerni a gépből képeket? (külföldi nyaralás, stb..)
  Egy felejthetetlen nyaralás képei ezek…béna voltam és töröltem!

 63. Visszajelzés: A törölt fájlok visszaállítása egy programmal lehetséges
 64. Sziasztok!
  Az asztalom televolt lommal, ezért eltávolítottam róla nagyon sok mindent, viszont egy borzasztóan fontos videó is elveszett így, melyre pár nappal később jöttem rá. Eszméletlenül fontos az a vidi. Visszatudom hozni? :/

 65. meglepődtem,mert tényleg mutatta,amiket véletlenül eltökintettem,ellenben nem játszik le se képet se videót se semmit,hiába állította vissza..számít az,hogy „poor,average,good” stb..?

 66. Sziasztok!
  valaki segítse légyszi
  végleg kitörölt videókat visszaállítottam
  de nem indulnak el.Életbe vágó lenne.
  kérlek segítsetek.:\\

 67. Gitta..ugyanez…megosztanám az észrevételemet,hátha van valami logikája..
  M.helyi gépen 32 bites xp tegnap törölt videók,gyönyörűen visszahívva és lejátszva…
  Itthon 64 bites win7,régen törölt videók,visszahívta,láttam a mappában,pörgeti a lejátszó a számlálót,de semmi…
  Gondolom házi felvételed lenne,mert ha valami film csak,nem lennél kétségbe esve..

 68. Hello!
  Letöltöttem egy mappa rejtő programot (Wise Folder Hider), kipróbáltam, de amikor jelszót akartam beállítani egy mappához, valami hibát jelzett. De a mappa eltűnt teljesen, és ez a program sem jelzi azóta. Valahogyan vissza lehetne állítani? Elég sok fontos file volt benne…
  Köszi a választ.

 69. Sziasztok,
  Légyszi segítsen valaki.
  Véletlenül a lomtárba helyezett képeket tartalmazó mappám kitörlödött a kukából.
  A fent leírt módon a freeundelete progi használatával visszaállítottam pár képet de sajnos mérettől és állapottól függetlenül visszaállítás után egyiket se lehet megnyitni.
  Először elkövettem azt a hibát h ugyanarra a meghajtóra állítottam vissza őket de ahogy olvastam a kommenteket írták,hogy ugyanarra nem lehet hanem pl egy pendrivra…így se sikerül megnyitni a visszaállított fájlokat.Ezek után az egyetlen lehetőség ha kikapom a laptopomból a a winyót és behelyezem egy másik gépbe és ott futtatom a progit?
  Előre is köszi a segítséget

 70. Sziasztok!
  Letöltöttem a progit, elméletileg visszaállított minden képet és videót. A visszaállított fájloknak van mérete (mondjuk a képeknek 450 kb de képnézőben megnyitva nem jelenik meg semmi, és a kép adataira azt írja hogy 1×1 méretű de ugyanakkor 450 kb…
  Magyarán amit visszamentett azok használhatatlanok…
  Valami ötlet?

 71. Sziasztok!
  A számítógépemről,ma amikor a mappáim közt szelektáltam,meg rakosgattam át a számítógépemen,letörlődött egy egész mappám amelyben 1000 fájl volt(mind képek),a lomtárba pedig nem került el!Segíts kérlek!

 72. Üdv. Újra lett telepítve a gépem , és elfelejtettem egy mappát lementeni , vissza lehetne hozni valahogy ? 21 Gb a mappa mérete.

 73. Valahogy eltüntek az asztalról a mappák,és különböző iknok.
  Nem tudom visszaállítani.
  Kérnék segítséget.
  Tisztelettel B.I.

 74. Szia kitöröltem a telefonom ról veletlenül egy hete kepeket nem volt benne memória kartya visza lehet őke hozni

 75. Szia. A telómról pár perce töröltem véletlenül elég fontos képeket.
  Visszalehetne hozni őket? Márkája Lg K8

 76. sziasztok legyszi segitsetek.letoroltem veletlenul a user mappat es nem talalom sehol nem tom megnyitni a beallitasokat a fotokat,avideokat es a zeneket mit csinaljak????????????pls

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .