Windows 8 letöltés mellett a Pokki Start menü letöltés is rekordot döntött

A Pokki 500.000-es letöltése mutatja, hogy rengeteg Windows 8 felhasználó továbbra is régimódi start menü mellett voksol.

A Microsoft megvált a klasszikus start menütől a Windows 8 fejlesztése során, de legalább egy alkalmazás állítja, hogy sok felhasználó továbbra is szükségesnek tartja.
Egyként a sok start menüt helyettesítő alkalmazás közül, a Windows 8 letöltés mellé a Pokki 500.000 letöltést regisztrált a néhány hete történt Windows 8 debütálás óta egy blog szerint.
A Stardock Start8 programjának több ezer példányát adták el a Pokki szerint. Nagyjából 30 nap alatt 30 különböző start menü program került fel az internetre.
Ez mind helytálló bizonyíték az eredeti elméletünkre, miszerint az embereknek szükségük van a windows 8 letöltés mellé a start menüre és használják nagyobb mértékben, mint ezelőtt bármikor, állítja a Pokki a blogon.
Julie Larson-Green, a Windows 8 termékfejlesztésének új vezetője szerint körülbelül 6 hétre van szükség, hogy a Windows 8 felhasználók elkezdjék az új dolgokat többet használni, mint a régi megszokottakat.
Azonban a debütálás után 2 hónappal a windows 8 letöltése mellett, a start menü programok letöltése is tovább emelkedett és folyamatosan nő.
Júniusban egy a Microsoftnál dolgozó program menedzser azt állította, hogy azért távolították el a start menüt, mert a fogyasztói visszajelzés ezt kívánta. Eszerint, a felhasználók nagyobb mértékben indítják a kedvenc programjaikat a tálcáról, mint a start menüből.
A Microsoft ezért úgy döntött, hogy ideje búcsút inteni a klasszikus és régimódi start menünek és valami erőteljesebbel, átfogóbbal helyettesíteni.
És valóban, a Windows 8 letöltése során a felhasználók megbizonyosodhattak arról, hogy a start képernyő sok szempontból erőteljesebb, mint a régi start menü. Élő szövegeket képes kijelezni a legújabb információkkal, hírekkel. Lehetőséget nyújt, hogy megkeressük és elindítsuk alkalmazásainkat szimplán a nevük beírásával.
Azonban a Windows 8 számos további részéhez hasonlóan, ez is inkább tabletre lett tervezve, mint PC-re és továbbra is úgy érzem, hogy ha már a Windows asztalon vagyunk, a Start menü használása a legjobb mód, hogy hozzáférjünk alkalmazásainkhoz, legalábbis számomra.
A start menü visszaállító programok népszerűsége miatt, úgy érzem, hogy sok más Windows 8 letöltést élvező felhasználó is hasonló véleményen van.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .