Windows 8 magyar letöltés ingyen – Igen? Nem!


Gyakran megkeresnek olyan kérdésekkel még a mai napig is, hogy honnan lehetne windows 8 magyar letöltést kezdeményezni? Melyik oldalról? Honnan a legkönnyebb, legolcsóbb vagy ne adj’ Isten ingyenesen! Nem akarok senkit az illegálisan letölthető szoftverek felé terelni, mert a válasz kimondatlanul is ezt a megoldást sejtetné.
Szóval pontosítsunk. Olyan nincs, hogy windows 8  magyar letöltés ingyen verzióban! Legalábbis legálisan már biztos nem! Természetesen itt ne számoljuk azt a béta időszakot, amikor boldog-boldogtalan letölthette a fejlesztés végén járó windows 8-at, és kinek-kinek vérmérsékletétől függően ment el a kedve a különféle bugok láttán. Persze tudjuk, a végleges verzióban elvileg minden hibát javítottak.
Visszatérve a windows 8 magyar letöltéséhez, ha mindenáron windows 8 magyar nyelvű operációs rendszert szeretnénk a gépünkön látni, ahhoz nincs más dolgunk, mint számtalan helyen a világhálón megvásárolni a számunkra ideális verziót.
A windows 8 rendszerből készült egy alap verzió, a Windows 8 Pro és Windows 8 Enterprise, most nem taglaljuk részletesen a közöttük lévő különbségeket, majd a következő posztunkban. Dióhéjban az alapverziót otthoni felhasználásra szánták, a Pro verziót munkára, az Enterprise-t pedig nagyvállalatoknak szánt mennyiségi licensz alapján.
Amennyiben olcsóbban jutunk hozzá az angol nyelvű windows 8-hoz, akkor sem kell kétségbeesni, hisz minden windows 8 tartalmazza többek között a magyar nyelvi csomagot is, nincs más dolgunk, mint vagy telepítéskor kiválasztani, vagy ha nincs a nyelvek között, akkor a rendszer telepítése után, a magyar nyelvi csomagot is telepíteni. És máris megoldottuk a windows 8 magyar letöltését!
 

4 thoughts on “Windows 8 magyar letöltés ingyen – Igen? Nem!

 1. Visszajelzés: A windows 8 magyar letöltéséhez online segítség | Compliance
 2. Lehet ingyen is hogyha valaki egyetemista és az egyeteme részt vesz a dreamspark nevű programban.

 3. Ingyenes operációs rendszerre vágytok?
  http://distrowatch.com/
  Ezek INGYENES Linux alapú op rendszerek. A legtöbbje MAGYAR! Az összes INGYENES!! : )
  Remélem segítettem! : )
  Ui.: Microsoft rendszereket csak is kizárólag érvényes licenccel lehet használni. Egy évvel ezelőtt teljesen be indult a szoftver rendőrség. Akinek a gépén olyan windows-t találnak amelyik nem rendelkezik érvényes licenccel, keményen meg büntetik a tulajdonosát.. Érdemes el gondolkodni ezen. Én nem ajánlom, hogy pistike torrentől pistike által crackkelt windowst töltsetek le és azt használjátok! Vagy vegyétek meg vagy léteznek a fentebb említett alternatívák! : )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .