Word 2007: Kép helyének megjelenítése

Nagyobb Word dokumentumok, hogyha még sok képet is tartalmaznak, nagyon lassúak lesznek, mivel a Word betölti a képeket is.
Viszont van egy olyan opció a Word 2007-ben, hogy a képeket nem jeleníti meg, helyettük egy fehér területet jelenít csak meg. Így meggyorsítva a működést.

Előtte
Előtte

Kattintsunk az Office gombra, majd a Word beállítása gombra.
Office menü
Office menü

A Beállítások között kattintsunk a Speciális szövegre a bal oldali hasábban, majd jobb oldalt keressük meg a Dokumentumtartalmi beállítások részt, és ezen belül jelöljük be a Kép helyének megjelenítése opciót.
A Word beállításai
A Word beállításai

Ok gombra kattintva mentsük a módosítást
Utána
Utána

Ha szeretnénk gyorsan megnézni a képeket is, csak kattintsunk a szalagsávon a Nézet fülre, majd az Olvasás teljes képernyőn gombra.
Olvasás teljes képernyőn gomb
Olvasás teljes képernyőn gomb

1 thought on “Word 2007: Kép helyének megjelenítése

  1. Üdv!Nem találok egy funkciót!A Thunderbird levelező programban valamikor letiltottam a kép megjelenítést,ezért egy fehér ablakocska jelenik meg helyette.Most szeretném a képek blokkolását fel oldani,de nem találom azt a funkciót, amivel feloldhatom a tiltást!Kérek valakit,hogy segítsen valaki!Előre is nagyon megköszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .