Miért fontos az egyedi fejlesztésű, professzionális weboldal készítés?

weboldal készítés

Egyedi fejlesztésű, professzionális weboldal készítésre abban az esetben van szükség, amikor a cég olyan minőségi vagy akár luxus termékeket forgalmaz, ahol egyszerűen nem engedheti meg magának azt, hogy ingyenesen összekattintgatható, megkérdőjelezhető minőségű WordPress, Wix, Magento, Joomla vagy Drupal alapokon álló weboldalt készítsen.
Weboldal készítés során gondolni kell a felhasználókra is
Rengeteg cég követi el azt a hibát, hogy a weboldal készítés során csak a saját igényeit teszi előtérbe, holott a felhasználóknak kellene maximálisan megfelelnie egy weboldalnak, nem pedig például a cégvezető egyéni ízlésének. (Látni lila színű barkácsáruházat, illetve szűrési feltételek nélküli ágynemű webshopot is.)
Teljesen mindegy, hogy egy egyedi fejlesztésű portfólió weboldalt készítünk, egy klasszikus vállalati oldalt, vagy egy marketing kampányhoz kapcsolódó landing oldalt, az eredménynek mindig professzionálisnak kell lennie, ahol az amatőr megoldásoknak egyszerűen nincs helye.
Az igényes weboldal igényes ügyfeleket vonz be
A “dobozos” weboldalak és webáruházak esetében rengetegszer fordul elő az, hogy egyedi színséma vagy elrendezés híján egy-egy hasonló tevékenységi kört folytató cégnek szinte teljesen ugyanolyan a weboldala. Ez rendkívül kellemetlen egy minőségi termékeket forgalmazó cég számára, hiszen ez gyakorlatilag presztízsvesztést eredményez a felhasználói szemében.
Aki luxus termékekkel foglalkozik, az nagyon jól tudja, hogy a siker a részleteken múlik. Egy weboldal esetében egy rosszul megválasztott színséma, egy gagyinak tűnő betűtípus, egy félresikerült videó vagy kép mind azt eredményezheti, hogy a felhasználó az első néhány másodperc után elhagyja az oldalt.
Emiatt, aki nemzetközi vizekre evez az online tengeren, s azt szeretné, hogy teljesen egyedi legyen a lábnyoma az interneten, annak professzionális, egyedi készítésű weboldalra van szüksége, hiszen csak így tudja megnyerni a minőségi és luxus szolgáltatásokhoz szokott vásárlókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .