Okoskarkötő vérnyomásmérővel – bemutatjuk az idei év dobogósait

okoskarkötő vérnyomásmérővel

Az okoskarkötő vérnyomásmérővel felvértezve igazi hétköznapi hősnek számít: a segítségével mindig pontos, precíz adatokat kaphatunk az éppen aktuális vérnyomásunkról. Az egészségügyi állapotunk e téren való feltérképezésnek rendkívül modern módját kínálják ezek a praktikus eszközök.

Mostani bejegyzésünkben górcső alá vesszük az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kütyüket, illetve kitérünk arra is, idén mely okoskarkötőknek szavaztak bizalmat a legtöbben világszerte.

Milyen kritériumoknak kell megfelelnie az okoskarkötőnek?

A vérnyomásmérős okoskarkötők kivitelezésük vonatkozásában igencsak színes spektrumot járnak be. Joggal merül hát fel a kérdés: mit kell tudnia 2022-ben egy okoskarkötőnek annak érdekében, hogy magasan kiemelkedhessen a versenytársak soraiból?

 

Alapvetően az okoskarkötők jelzik az azokkal kompatibilis okostelefonnal kapcsolatos történéséket (hívás, üzenet, különféle applikációktól jövő értesítés). A színes kijelző, a lépés-, illetve a kalóriaszámláló manapság már alapkövetelményeknek számítanak, ha a prémiumszínvonalú termékek kerülnek terítékre.

A legmodernebb modellek azonban még ennél is többet tudnak: rendelkeznek úgynevezett sportmódokkal is, mérik a pulzust és a vérnyomást, no meg persze a vízállóság vonatkozásában is jelesre vizsgáznak.

vérnyomásmérő karkötő

Ha az okoskarkötőnk mindezt tudja, egy igazán trendi, smart és praktikus kiegészítő boldog tulajdonosainak vallhatjuk magunkat. A legújabb modellek töltéséhez egyébként már külön kábelre sincs szükség: azok szíján beépített töltőcsatlakozó található a még praktikusabb felhasználás jegyében.

A sürgető igények izgalmas lépésekre ösztönözték a gyártókat

Az okoskarkötők kortól és nemtől függetlenül egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A tendencia szerint az idősebb korosztály képviselői is szívesen viselik a szóban forgó kiegészítőket, akár napi szinten is.

A gyártók látván a célközönség bővülését, extra funkciókkal ruházták fel a kütyüket, amelyek kifejezetten az egészségügyi állapot mérésével hozhatók összefüggésbe. A technológiai fejlődésnek köszönhetően a mai okoskarkötő vérnyomásmérővel már sokkal pontosabb adatokkal szolgál az állapotunkról, mint a korábbi modellek.

Ezek már nem csupán egyszeri mérésre képesek, hanem folyamatos ellenőrzés alatt tartják a viselőjük állapotát. Mivel orvosi pontosságot produkálnak, rendkívül megbízhatónak számítanak. Az igazán prémiumszínvonalú karkötők a vérnyomás és a pulzus mérése mellett a vér oxigénszintjét is monitorozzák, illetve légzésszámláló funkcióval is el vannak látva.

Okoskarkötő vérnyomásmérővel – nincs megállás a fejlődésben

A legújabb, 2022-es okoskarkötők az imént felsorolt funkciókon is túlmutatnak: EKG diagram elkészítésére is képesek, s mi több, elemzik is az elkészült diagramot, akárcsak egy privát, virtuális magánorvos. Ha a karkötő eltérést tapasztalt a normál adatokhoz képest, ezt jelzi is a tulajdonosa felé.

vérnyomásmérős okoskarkötő

TOP 5 okoskarkötő vérnyomásmérővel – lássuk a listát!

Előlegben megjegyeznénk, hogy az alábbi lista szubjektív, illetve az azon szereplő okoskarkötők nincsenek rangsorolva sem.

Az S5 PLUS okoskarkötő vérnyomásmérővel mindent tud, amit egy modern eszköznek tudnia kell

Az S5 PLUS modell az aktuális vérnyomásunkon kívül a hőmérsékletünket is megméri igény esetén. Méri ezen kívül a pulzust és a vér oxigénszintjét is. Praktikus, nem utolsósorban esztétikus kiegészítő, az ára abszolút baráti.

A tapasztalat azt mutatja, a szóban forgó modell rendkívül strapabíró, igazi hétköznapi mindenes. Az okostelefonra letölthető alkalmazás pedig magyar nyelven is elérhető, sokak legnagyobb örömére.

EKG mérés is lehetséges az új T1 vérnyomásmérős okoskarkötővel

Letisztult vonalak, extra funkciók, megbízható működés, kitűnő ár/érték és hosszútávú felhasználói elégedettség – röviden így tudnánk összefoglalni a T1 okoskarkötő legjellemzőbb sajátosságait. Az okoskarkötő EKG mérést is készít, s ahogy a fentiekben már megjegyeztük, ki is elemzi a kapott eredményeket.

A vérnyomást, a pulzust és a vér oxigénszintjét automatikusan méri. A karkötővel a napi teljesítményünket is minden gond nélkül nyomon követhetjük: a hasznos kiegészítő méri a lépéseinket és az elégetett kalóriákat is számolja.

A hölgyek kedvence: K18 Pro okoskarkötő vérnyomásmérővel

Már első ránézésre is könnyű beleszeretni a K18 Pro okoskarkötőbe. A modell kifejezetten nőies jegyekkel operál: elegáns rózsaszín színe, csodaszép AMOLED kijelzője teszi a karkötőt a szebbik nem képviselőinek kedvenc kiegészítőjévé. Persze a K18 Pro nemcsak szép, de okos is.

A vérnyomás mellett méri a pulzust és a hőmérsékletet is. Az eredményei garantáltan megbízhatók. A viselete könnyű, rendkívül kényelmes. Mindent tud, amit egy modern modelltől elvár az ember, sőt, még egy kicsit többet is: a szóban forgó csodaszép karkötő, igazi egészségtudatos „jóbarát” lévén a folyadékbevitel fontosságára is emlékezteti a viselőjét.

Igényes megjelenés, megbízható adatok, praktikus alkalmazhatóság: P12 okoskarkötő vérnyomásmérővel

Mindentudó személyi magánorvosunk a csuklónkra csatolva – röviden így is jellemezhetnénk a hihetetlen népszerűségnek örvendő P12 okoskarkötőt. Rendkívüli popularitása valóban nem a véletlen függvénye: a vízálló modell méri a pulzust, a véroxigénszintet, a vérnyomást, EKG diagramot készít, figyeli a légzésszámot.

Ha eltérést tapasztal a normál adatokhoz képest, azonnal jelzést küld felénk. Sőt, a P12 még az időjárást is előre jelzi, így egészen biztosan nem ér bennünket kellemetlen véletlen. Kívánhatunk-e ennél többet? Igen: az ára is baráti!

Automata mérés és az alvásmonitorozás nagyágyúja: V3E EKG okoskarkötő vérnyomásmérővel

Végül, de korántsem utolsósorban, lássuk, mit tud a listánk utolsó tagja, a V3E EKG okoskarkötő. Nos, e végtelenül praktikus kiegészítővel az egész napunkat, az aktuális egészségügyi állapotunkat, a teljesítményünket, de még a pihenéssel töltött órákat is az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk.

Pontos mérései garantáltan megbízhatók. A karkötőnek egyébként az adatok tárolásának tekintetében is jár a pirospont: a kijelzőjén mindig megmutatja a legutóbbi mérés eredményét, a telefon applikációja pedig hónapokra visszamenőleg tárolja a fontos információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .