Távfelügyelet árak, avagy teljeskörű biztonság a nap 24 órájában

távfelügyelet árak

A tapasztalat azt mutatja, hogy a riasztórendszer beszereltetése előtt álló magánszemélyeket gyakran érdekli a távfelügyelet árak témaköre is.  Nem meglepő ez, tekintve, hogy a szóban forgó szolgáltatás, azaz a 0-24 órás távfelügyelet mindeddig soha nem tapasztalt minőségben hozza el számunkra a vagyontárgyaink, ingatlanunk biztonságának ígéretét.

Csak így mehetünk biztosra

Könnyen előfordulhat, hogy munkaügyi okokból, esetleg a vakáció miatt, huzamosabb ideig is kénytelenek vagyunk hátra hagyni az értéktárgyainkat. Sajnos nem kizárt, hogy a távollétünk alatt az otthonunk betörés áldozatává válik. Már maga a gondolat is komoly aggodalomra adhat okot. Milyen jó is volna, ha tudnánk, hogy az értékeink a hazatérésünk pillanatáig biztos kezekben vannak! Nos, az Alarmdirect profi munkatársai elhozhatják számunkra ezt a komfortot – méghozzá reális áron, személyre szabott megoldásokkal.

Mit kapunk a távfelügyelet árakért cserébe?

A távfelügyeleti szolgáltatás keretén belül az ingatlan riasztórendszere által észlelt bárminemű jelzés (akkumulátor lemerülés, üzemzavar, esetleges áramkimaradás vagy tényleges betörési kísérlet) befut a diszpécserhez, aki a helyzetre azonnal reagálva értesíti az ingatlan tulaját és/vagy a tulaj által megadott kontaktszemélyt.

Lehetséges a biztonsági szint fokozása?

 

Igen! Az Alarmdirect nagy hangsúlyt fektet az ügyfelei teljes körű kiszolgálására, így a távfelügyeletet akár járőrszolgáltatással kombinálva is igényelhetjük.

Dióhéjban a távfelügyelet árakról

Az Alarmdirect csapatánál a távfelügyelet árak is a földön járnak. A profi gárda honlapjáról kiderül, hogy más díjak vonatkoznak a magánszemélyekre, és mások a cégek távfelügyeletére. Míg a magánszemélyek esetében a havonta fizetendő összeget az ingatlan típusa (ház vagy lakás), addig a megfigyelni kívánt céges objektumok esetén az alapterület mérete határozza meg. A honlapon található árkalkulátorral minden részletre villámgyorsan fényt deríthetünk, illetve módunkban áll időpontot is egyeztetni helyszíni felmérésre. Természetesen a felmérés nem jár semminemű kötelezettséggel a részünkről, illetve anyagi vonzata sincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .